cheese

O afacere de familie, dedicată familiilor…

De la un grăunte de speranță, un vis frumos și mult suflet, Cheesebar și-a început minunata poveste, astăzi ajungând să aducem zâmbete pe fețele oamenilor și dăm o notă distinctivă oricărei petreceri cu un bar de mezeluri atent selectionate. Orice corner organizat de Echipa Cheese bar va reprezenta acel ”ceva” despre care se va povesti si mul după eveniment.

Suntem pasionați de tot ce înseamnă calitate,astfel că alegem produsele pe care le folosim cu multă atenție și grijă. De asemenea, susținem cu mândrie producătorii locali și suntem dornici să împărtășim cu cât mai multă lume delicatesele ce se ascund pe tărâmul românesc.

Dedicate evenimentelor de orice fel, cheesebar-urile noastre garantează să aducă o experiență inedita tuturor invitaților care vor avea oportunitatea să le întâlnească. Fie acestea mai mici, sau mai mari, minunatele cornere de brânzeturi pot transforma orice petrecere într-o experienta de neuitat

Cheesebar nu se limitează doar la conceptul de „corner dedicat brânzeturilor”, serviciu care, de altfel, are un succes răsunător în rândurile clienților noștri! Noi vă invităm să vă bucurați de aromele produselor noastre indiferent dacă ocazia este una specială sau nu. Așadar, suntem bucuroși să vă prezentăm produsul „Cheese & Wine Box.” Acesta a fost gândit pentru a oferi o experiență culinară indedită persoanelor dragi vouă. O atenție gustoasă pe care toate persoanele o vor îndrăgi cu adevărat! 

Echipa Cheesebar pune un deosebit accent asupra calității, dar și asupra varietății. Căutăm să împărtășim bucurie cu fiecare platou pe care îl pregătim. Noi ne dorim să vă oferim mai mult decât ceva frumos și gustos, echipa noastră țintind spre a vă expune simfonii de gusturi, mirosuri îmbietoare și texturi de nedescris!

Cheese assortment: blue cheese, hard cheese, soft cheese on a parchment paper. Wooden background.