Previous
Next

Din pasiunea pe care o nutrim pentru tot ce înseamnă calitate și deliciu s-a născut și dorința de a aduce zâmbete pe fețele oamenilor. Conceptul „Cheese & Meat Bar” a fost gândit și pregătit cu suflet de către echipa noastră, succesul evenimentului tău devenind o prioritate de grad zero pentru noi. Așadar, colțul dedicat gustoaselor brânzeturi – și nu numai – poate aduce o notă de unicitate prin simfonia de texturi, gusturi și culori.

Ne mândrim cu gama largă de brânzeturi de care dispunem, toate fiind atent selecționate. De la sortimente internaționale și până la produse alese direct de la producători locali, toate tipurile de brânzeturi pe care le oferim impresionează prin aroma lor inconfundabilă.

La cerere, transformăm Cheese Barul în Meat & Cheese Bar și asortăm cu vinuri alese, creând o combinatie de gusturi care se complimentează perfect. Brânza, carnea și vinul au format întotdeauna o simfonie de arome greu de egalat. Brânza se armonizează excelent cu savuroasele mezeluri, iar atunci când este adăugat și un pahar de vin în ecuație, putem susține faptul că perfecțiunea culinară a fost atinsă. 

Sortimentele de brânzeturi diferă în funcție de eveniment, în funcție de numărul de invitați și, bineînțeles, în funcție de sezon. Serviciile noastre pot fi personalizate pentru a îndeplini cererile specifice ale fiecărui client în parte. Acordă-ne șansa de a-ți transforma evenimentul dintr-o simplă experiență plăcută, într-o amintire ce nu se va veșteji niciodată! Noi ne vom ocupa de tot ce presupune amenajat și montat, precum și de preluarea veselei odată cu încheierea evenimentului. Pe parcursul zilei tale importante, noi ne dorim ca singura ta grijă să fie dificila decizie de a alege sortimentul de brânză pe care dorești să îl încerci mai întâi.